yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut öteki evgin durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını kurmak dâhilin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik veya kuvvetli üzere malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın bapsı; âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine köstek olan ivedili hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı birlik cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Görmüş olacaksınız ki bu nokta faik kaliteli yangın baplarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın mebdelangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre zarfında hikâye yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Gene sadece 6 dakikalık kısaca bir sürede vasatın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla dokumaların ciğerindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kırmızıır. Böylece binalardan çıkış imkânsız olur. En oflaz alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi Yangın kapısı istanbul fiyatı evet da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Buraya kadar anlatmaya çtuzakıştığımız yangın merdivenlerinin daha fen detaylarını binaların yangından korunması hakkında yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye geçim ve orantılı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page